Diumenge, 23 de Juliol de 2017
Mancomunitat Taula del Sénia      TAULA del SÉNIA
     Territori Sénia
 
Logotipus
 
GUIA GASTRONÒMICA OLI OLIVERES MIL·LENÀRIES DEL TERRITORI DEL SÉNIA

museus

LA MANCOMUNITAT T.d.S.
Què és la Mancomunitat?
Membres i Directius
On trobar-mos?
Història: la Taula del Sénia
Perfil de contractant
 
PROJECTES I ACTUACIONS
Museus i Àrees Oliveres M.
Exposicions Itinerants
Conveni Camins Rurals
Ajudes Reindustrialització
Conveni CDR 2011
Taller Empleo T. Encuentros
Camins Oliveres Mil·lenàries
OLIVAT
 
ACTIVITATS
Mostres Taula del Sénia
Festa Tossal del Rei
Concurs Taula del Sénia
 
OCI
Penja les teues fotos
Mira les fotos rebudes
 

 
 XARXES SOCIALS
» Apreta damunt... i segueix-mos!
 Seguir a mancomunidadtds en Twitter   

 3 AGOST: OLIVERES MIL·LENÀRIES TERRITORI SÉNIA, CERVERA DEL MAESTRE
» Dijous 3 agost, Centre interpretació Oli i Teatre-dansa OLEA

Dijous 3 d'agost a Cervera del Maestre es faran les primeres actuacions sobre les Oliveres mil·lenàries del Territori Sénia, fruit del Conveni en materia de Turisme signat entre les Generalitats Valenciana i Catalana, en aquest cas a càrrec del Govern valencià amb la col·laboració de la Taula del Sénia i l'ajuntament de Cervera.
A les 19.30 visita guiada al Centre d'Interpretació Molí de l'Oli (Ctra. CV-135, km. 9) i tast d'oli d'oliveres mil·lenàries del Territori Sénia i a les 23.00 OLEA, Teatre-dansa per a tots els públics a la plaça Maestrat, un espectacle produït per Visitants.

cartell ampliat

 ASSEMBLEA DE LA MANCOMUNITAT TAULA DEL SÉNIA A VALL DE ROURES
» Es va fer el dimarts al Saló de Plens de l'Ajuntament

La Taula del Sénia va celebrar Assemblea a l'Ajuntament de Vall de Roures el passat dimarts. La majoria de temes eren de tipus econòmic: Aprovació Pla econòmic Financer, Aprovació del compte general 2016, Aprovació de l'ordenança fiscal per a la gestió de la Marca de garantía Aceite Farga Milenaria... però també destacà la preparació de les Jornades Europees de Patrimoni 2017 i altres.

Foto ampliada

 VISITA EURODIPUTATS A LES OLIVERES MIL·LENÀRIES TERRITORI SÉNIA
» Francesc Gambús i Inés Ayala visiten els 2 Museus OM_TS

Després de la invitació de la Mancomunitat i l'Associació 9 Diputats espanyols de tots els grups al Parlament Europeu volen conèixer les Oliveres mil·lenàries i van vindre 2 d'ells: Francesc Gambús (PPE) i Inés Ayala (ASE), visitant els 2 Museus (Ulldecona i la Jana) i tenint una reunió de treball amb Alcaldes, propietaris i molins a Traiguera. Molt positiu tot!

Foto ampliada

 TREBALLS DEL TALLER OCUPACIÓ TAULA SÉNIA: NETEJA CAMINS I SENDERS
» ROSSELL: neteja dels voltants del poble i altres indrets

El SERVEF aprovà el Taller Ocupació Taula Sénia de 12 mesos, amb 10 alumnes i 3 docents per a acondicionar senders i camins dels 15 pobles valencians de la Taula del Sénia, que s'imparteix al Centre cívic de Rossell i els treballs a tots els pobles. Ara estan a Rossell on treballen desbrossant i netejant els voltants del poble i diversos indrets del terme.

Foto ampliada

 EMISSIÓ DEL PROGRAMA "AGROSFERA" A TV-2, COMPLET I VARIAT
» Sobre les Oliveres mil·lenàries, patrimoni i recursos turístics

L'equip del Programa AGROSFERA de TV2 va gravar un reportatge complet sobre les Oliveres mil·lenàries a la part valenciana del Territori Sénia. Surten en ell les oliveres més monumentals, el patrimoni i alguns dels recursos turístics de la zona i també com s'estan recuperant algunes oliveres mil·lenàries abandonades. 
Mireu-lo, apretant aquí.

Foto ampliada

 REUNIÓ CULTURA CATALUNYA I VALÈNCIA AMB TAULA DEL SÉNIA I ALCALDES
» Per parlar del parc cultural al voltant del riu Sénia

Es van reunir a Vinaròs representants dels Departaments de Cultura de Valencia i de Catalunya amb la Mancomunitat Taula del Sénia i amb els Alcaldes dels pobles que toquen al riu: Pobla Benifassà, la Sénia, Rossell, Canet lo Roig, San Rafael del Río, Ulldecona, Traiguera, Sant Jordi, Vinaròs i Alcanar per parlar del Parc cultural al voltant del riu Sénia, junt amb la Comissió de Patrimoni de les Terres de l'Ebre.

Foto ampliada

 REUNIÓ DE LA COMISSIÓ MIXTA MARCA GARANTIA ACEITE FARGA MILENARIA
» Es va valorar la campanya i es van donar els Certificats

Reunió de la Comissió Mixta de la Marca de Garantia Aceite Farga Milenaria per valorar la campanya i donar els Certificats expedits per l'empresa de certificació NAcert als 9 molins i envasadors, que ela- boren les 10 marques integra- des: Vilar mil·lenari, 1000 tardors, Alboredes, Iberolei mil·lenari, Cervol milenario, Lacrima Olea mil·lenària, Oro Milenario, Millenium, Thiar Julia Farga Milenario, Llum del Mediterrani Mil·lenari. Els olis d'estes marques són els únics certificats de ser d'oliveres mil·lenàries i de qualitat màxima!

[Més ...]

Foto ampliada

 Més noticies...
 
 
ELS 27 MUNICIPIS
Dades dels municipis
Vídeos dels municipis
Webs Ajuntaments
 
BUTLLETINS OFICIALS
 
Serveis
Àlbums
Enviar missatge
Cercador